Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 2
 

2022 Starboard 11'2" x 31+" x 6" iGO DELUXE

 

Univerzální paddleboard vhodný pro začátky

Tento model má tvar poskytující výbornou stabilitu, přesto je při jízdě velmi rychlý. Hranatější tvar zádě umožňuje velice snadné otáčení. SUP má pružný popruh, který usnadní jeho na přenášení. Tohle ocení nejen ženy, ale skvělé je, že máte obě ruce volné. Popruh při pádlování nikterak nezavazí.

Nafukovací iGO Deluxe je jednokomorový paddleboard.

Díky celkovému tvaru, vyváženému skluzu a funkcím materiálu jsou prkna Starboard Touring světově nejlépe hodnocenými paddleboardy v časopisech a hlavně jsou velmi oceňovány spokojenými zákazníky po celém světě.

 

Dostupnost Na dotaz
24 900 Kč / ks
   
Kód produktu 966
Značka Starboard
Kategorie Paddleboardy
 

Tento paddleboard má skvělý skluz a je extrémně stabilní pro každého jezdce. Výborný pro ty, kteří se učí pádlovat. Široký kulatý předek a širší hranatá záď vytvářejí rovnější obrys prkna a zajišťující větší stabilitu.

Nafukovací paddleboard iGO je jedinečný svojí stabilitou, rychlostí přesto se snadno zatáčí. Přímý (rovnější) obrys paddleboardu pomáhá jezdci držet směr a tak může pádlovat více záběrů na jedné straně, dosáhne tak větší rychlosti s menší námahou. Paddleboard je perfektní volba pro začátečníky, rodiny, lidi s domácími mazlíčky a kohokoli, kdo si chce užít příjemný klidný čas na vodě.

Vybavení:

  • Popruh na nošení včetně možnosti připevnění pádla
  • Dvoučinná pumpa
  • Batoh - luxusní taška na paddleboard

 

Ekologie 

  • Batoh je vyroben z asi 25ti recyklovaných plastových lahví
  • Za každý vyrobený board je vysazen 1 mangrove strom