Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 6
 

2022 Starboard 12'6" X 28" X 4.75" TOURING Tikhine WAVE DELUXE modro-oranžový

 

Luxusní nafukovací paddlebaord v exkluzivním designu světově známé paddlerky a zároveň umělecké designérky Sonni Honscheid v letoším roce 2022 nově v modro-oranžové barvě.

Paddleboard je vhodný především na delší projížďky nebo fitness jízdy. Tento nafukovací SUP brázdil posledních šest let jezera, řeky, zálivy a oceány po celém světě jako nejlepší prkno pro cestování, objevování a poznávání dobrodružství.

Díky celkovému tvaru, vyváženému skluzu a funkcím materiálu jsou prkna Starboard Touring světově nejlépe hodnocenými paddleboardy v časopisech a hlavně jsou velmi oceňovány spokojenými zákazníky po celém světě.

SUP je díky luxusní jednokomorové (DSC) tkané fúzní a svařované konstrukci, vhodný i pro těžší jezdce a kombinuje tak rovnováhu rychlosti, stability a ovladatelnosti. Díky zvětšení šířky na přední části prkna se stabilita řady Touring výrazně zvýšila, aniž by byla ohrožena celková šířka prkna. Výsledkem je řada Touring se skvělým skluzem a větší stabilitou při pádlování a zatáčení. Paralerní hrany umožní lepší vedení pádla kolmo do vody a tím zajistí přesný záběr. Pružný popruh na přenášení paddleboardu ocení nejen ženy. Popruh při pádlování nikterak nezavazí.

Dostupnost Na dotaz
24 500 Kč / ks
   
Kód produktu 963
Značka Starboard
Kategorie Paddleboardy
 

V balení najdete batoh, pumpu, leash a opravnou sadu. Pádlo doporučuji dokoupit ve stejném designu, nejen, že jezdí téměř samo, ale také krásně vypadá. Pádlo je 80% úspěchu při zážitku z kvalitní jízdy, doporučuji tvar LIMA.